HISTORIA E MAHINDRA SHQIPËRI

 

Me aktivitet prej më shumë se 24 vitesh në fushën automobilistike, “Artinel95” sh.p.k. është kompania e parë distributore zyrtare në Shqipëri e një marke prodhuese automjetesh dhe aktualisht përfaqsues zyrtar i markës Mahindra.

“Artinel95” sh.p.k ështe vlersuar me Yllin e Artë të Cilesisë dhe Cmimin e Platinit për Shkelqim në aktivitetin e tij nga “B.I.D” si dhe ështe I çertifkuar simbas standartit të cilesisë ISO9001:2015.